Dåligt..

Det har varit dåligt med fotograferandet på sistone, har inte blivit av helt enkelt och därför har det inte blivit av att jag har lagt ut något nytt här tyvärr i heller. =P

Men här kommer några bilder på en flaska Xider som jag tog för ett litet tag sedan när syrran hade lånat hem en studio-blixt ifrån hennes skola.





Jag tycker att det är kul att fotografera produkter, speciellt flaskor. =) Tycker kanske till och med att det är mer kul att fotografera produkter än människor något som nog kan ha att göra med att jag har så svårt för att berätta hur jag vill att personerna ska stå och allt möjligt, jag har ingen fantasi när det kommer till det helt enkelt. =P

Men men..ska nog sätta mig och sticka lite nu innan jag går och lägger mig. =)

Iris & Athena

Har varit lite dålig på att publicera här för jag har mest hängt på min pysselblogg (http://artesania.blogg.se) då jag har börjat virka en hel del..=)
Men för ett litet tag sedan bestämde jag mig för att ha en liten photoshoot med våra gerbiler innan dom släpptes ut. =)





Athena är lite svår att fotografera då kameran inte gärna vill fokusera på henne så jag fick bara en bild som var okej på henne.


Photoshoot

När Erika hade lånat hem en studio-blixt så bestämde vi oss för att ha en liten photoshoot där hon fick stå modell. =)



Photoshoot

Syrran och jag hade en liten photoshoot när hon hade lånat hem en studioblixt ifrån sin skola för hon skulle göra ett fotojobb. (Jepp, hon älskar också fotografering, kolla in hennes blogg här: http://berthsjo.blogg.se/)

Har inte redigerat så många bilder på henne än, har inte blivit så mycket redigerande överhuvudtaget på sista tiden men här kommer en av dom som är klara.



bloglovin
RSS 2.0