Fantomen på Operan får uppföljare

Uppföljarna har nått musikalens värld tyvärr..=P Det är Andrew Lloyd Webber som ska göra en uppföljare till Fantomen på Operan där Fantomen har flyttat västerut till Coney Island i Brooklyn, New York och träffar Christine där igen.

Det är ju inte kul om musikaler ska börja få uppföljare, då förlorar man ju lite känslan. =P

[ Länk ]

Fel, Fel, Fel!

Det var helt fel kör som fick lämna körslaget idag! Diggade Timos kör som fan, tyckte att Hannahs eller LaGaylias (stavning?) kör skulle åkt ut istället!

Men men..det är väl inget man ska hänga upp sig på, får hoppas att dom åker ut dom kommande två programmen istället och att antingen Nanne, Erik eller Roberts körer vinner! Magnus kör ligger lite där emellan, gillar den och det hade inte gjort nåt ifall den hde gått och vunnit men jag hejar inte på den på det sättet.

[ Länk ][ Länk ][ Länk ][ Länk ][ Länk ][ Länk ][ Länk ][ Länk ][ Länk ]

För övrigt så tycker jag att dessa danser som körerna får utföraNytt inlägg bara ser löjligt ut! Lite går väl bra, men bli det för mycket så ser det inte bra ut, när "vanliga" människor, speciellt äldre män försöker sig på dessa arm rörelser som dom ibland får göra så ser det bara klumpigt och tafatt ut.
Det är vad jag tycker om det hela. =)

Brodering + Musik = Sant

Det är rätt så härligt att sätta sig ner med en brodering (just nu en korsstygnstavla på en tiger) och bra musik i mp3:n (musikal, disney, stephen lynch, 30 seconds to mars, Peter Jöback, Anders Ekborg för min del)

Jag har svårt för att skriva och läsa när jag lyssnar på musik men att brodera går utmärkt, tycker det kan va trist att inte ha musik igång när jag broderar faktiskt. =)

Men nu ska jag brodera vidare..Ha de gött och God Fortsättning!

God Jul!

Det är en kvart kvar innan julafton men men...God Jul i alla fall, hoppas ni får en trevlig dag!

Själv ser jag inte fram emot julen så speciellt, inte just nu i alla fall, fast jag tror att det kan ha med att göra att jag inte kan ladda hem el cor de la ciutat längre på grunt av att skitprogrammet klyddar...hatar det!

Men imorrn vill jag helst bara sova igenom hela dagen och slippa tänka på allt som har med julen att göra!

21 år...

Då var ännu en födelsedag över och man har kommit ett år närmare döden...hmm...

Den var lite speciell eftersom det var första året som jag inte hade kalas på min födelsedag vilket va lite trist men ändå helt okej, hade kalaset igår (läs: den 21:e) så jag fick ju ändå ha det..=)

Först så sov jag till klockan 2 tror jag, fick min present ifrån mamma och syrran, Monopol Här&Nu, sen åt vi och efter det så spelade jag och Erika monopolet, och efter det åt vi tårta, därefter så drog jag och en polare till Mc Donald's och där tog åt/drack jag en milkshake, efter det så drog vi hem till mig, bytte julkappar och satte oss sen och spelade monopol med syrran. =)

Sen dess har jag inte gjort så mycket, suttit ute i köket med syrran och snackat typ..så det har varit en helt okej dag i alla fall. =)

Nu får det vara nog för idag för nu ska jag kolla på Terminator: The Sarah Connor Chronicles innan det blir för sent.

Jordskalv

Vaknade av att det skakade och roligt nog så reagerade jag aldrig på att det var något farligt, jag bara tänkte "jaha, det skakar" och sen var det inte så mycket mer med det, hade inte mamma och Erika kommit in så hade jag nog somnat om. =)

[ Länk ][ Länk ][ Länk ][ Länk ][ Länk ][ Länk ]

Hedjå

Nu ska jag formatera datorn...jippii..=P Lite fel tidpunkt egentligen men jag pallar inte vänta..

5-6 timmar

Satt idag 5-6 timmar och broderade...helvete..=P

Nu ska jag gå och lägga mig..=) Godnatt

RSS 2.0