=D

Jag har ägt (tillsammans med syrran) en domän i inte ens ett dygn och jag lyckades redan fucka till det....men tack och lov fixade jag det igen! Annars hade jag haft massiv ångest!

=D

Jag har ägt (tillsammans med syrran) en domän i inte ens ett dygn och jag lyckades redan fucka till det....men tack och lov fixade jag det igen! Annars hade jag haft massiv ångest!

Fotomanipulationer

Jag tycker att fotomanipulationer är svåra att göra! Jag får inspiration ifrån oftast låtar till att göra olika bilder men när jag väl börjar med dom så blir dom inte som jag vill och det slutar med att dom ligger ofärdiga på datorn och att jag aldrig tar tag i dom...=/

183 dagar

Om ni inte har sett 183 dagar innan så rekommenderar jag verkligen er att göra det, det är en grym serie!
Finns att se på Svt Play ifall ni är intresserade.

Vackert

Såg precis detta klippet på Youtube, det är ett antal döva kvinnor som dansar och det är väldigt vackert!=P

Ska överföra ca 200 RAW bilder till datorn...undra vad den kommer att tycka om det..=P

En önskan

Jag önskar att jag hade tålamodet till att lära mig att rita människor, har ju tyvärr inte det. =P

Egentligen ska man ju inte tänka, jag önskar att jag kunde rita snyggt för alla kan lära sig rita snyggt, bara man har intresset och tålamodet till det, för det är inte det lättaste alltid!

Jippii

Våra grannar har skaffat sig en studsmatta så nu är det bara att säga adjö till att det är lungt i trädgården..yay

Våra tidigare grannar var sällan ute i trädgården och när dom väl var det så var dom lugna, men dessa har en 7-10 åring och nu när hon har fått en studsmatta så lär ju där inte va lugnt längre..antar jag..vet ju inte med säkerhet än eftersom det är deras första sommar i den lägenheten. (förut bodde dom ovanför oss)
Vi har ett lågt staket runt vår trädgård vilket gör att alla kan kolla in, dock inte dom som går ute på cykelbanan eftersom där är buskar tack och lov. =)

Sen också så hoppas jag att dom inte glor en jävla massa när jag är ute med mina poi och min devilstick! Förra året så var där andra grannar som när dom gick förbi vår trädgård när jag var ute med poien som glodde som fan på mig, dom glodde hela tiden som dom kunde se mig och vek inte av blicken när jag stirrade tillbaka...ganska irriterande faktiskt..
Att dom tittar är en sak, det har jag inget emot men att glo är bara jobbigt och faktiskt ganska ohyfsat speciellt när det var två vuxna kvinnor. (som i och för sig glor mycket rent generellt)
Sen var där två ungar som ställde sig utanför vårt staket och tittade också när jag poiade, dom sa inget, bara stod där och tittade, det var en lite obekväm situation. =P Om jag inte minns fel så hälsade jag på dom men dom hälsade inte tillbaka vilket gjorde det mer obekvämt, så jag gick in till slut. =)

Grillkrydda + Spaghetti och Köttfärssås = Sant?

Upptäckte idag att det faktiskt inte är så tokigt med grillkrydda på ovanstående maträtt som jag inte orkar skriva en gång till. =) Vår ketchup var slut när jag skulle äta middag idag så då testade jag med grillkrydda för att få en lite intressantare smak och funkade faktiskt, testade också Chili spicemix och Curry men det var inte så lyckat...=P

Utbyte av information

Denna lilla konversationen utspelades precis när mamma kom in på mitt rum och frågade ifall min syster inte hade med sig sin dator.

Mamma: Tog hon inte med sig datorn?
Jag: Jo
Mamma: Nä, den står ju på köksbordet.


Alltså visste mamma redan om att hon inte hade tagit med sig datorn innan hon frågade mig om just det. =)

Uppgradering

Jag vill uppgradera till en ny kamera, gärna en Canon EOS 40D! Har en 350D just nu och gillar inte bildkvalitén speciellt mycket..
Men men...det får bli av när jag har råd helt enkelt. =P

Så ska det låta

Nu ska jag kolla på Så ska det låta, missade det igår eftersom vi såg let's dance, men tacka vet jag Svt Play! =)
Kanske kollar på Grillad också, vi får se om jag pallar. =)

Obligatoriska artikeln..

Såg att den obligatoriska det-gick-inte-att-rösta-artikeln hade kommit nu...suck
Det är alltid samma visa efter varje stor-program...

Tystnad

Har flyttat in på mitt rum och jag måste säga att det är grymt skönt med tystnaden!
Först så var det kalas från 3 till 7 och innebar en unge som inte sitter still en sekund och inte heller kan va tyst en sekund, blir jobbigt till slut! Sen är det allmänt hög volym på våra kalas av någon anledning, sen var det melodifestivalen från 8 till 10 och jag satt intill en av våra högtalare så det var också högt, sen så slog syrran över till nåt bilprogram på discovery som var trist så till sist gav jag upp och gick in här. =)

Förresten så tyckte jag att Petra Mede gjorde ett bra jobb i Melodifestivalen, gillade inte henne i första programmet men sen tyckte jag att hon var bra! =)

Melodifestivalen

Glömde skriva vad jag tyckte om vinnaren och jag pallar inte ta upp det inlägget igen så jag skrvier det här istället.

Tycker att låten är väl okej, men jag ville lätt inte att det skulle vinna! =P

RSS 2.0