En notering

Om man ser till dom senaste inläggen jag har skrivit så ser detta nästan ut som en musikalblogg, fast det är inte så lätt att låta bli när man är lite av en musikalnörd. =)

Musikal-länkar

Här kommer lite artiklar som handlar om musikalerna Sunset Blvd. som går på Värmlandsoperan och The Producers som går på Lorensbergsteatern i Göteborg.

Sunset Blvd
[Länk]

The Producers
[Länk] [Länk]

Kristina från Duvemåla

Kristina från Duvemåla, eller Kristina som den heter på engelska gjorde inatt succé i New York på Carnegie Hall, publiken hade gett stående ovationer när Helen Sjöhölm framförde You have to be there (Du måste finnas) men dom andra artisterna hade fick också bra omdöme av den som skrev artikeln.

[Länk] [Länk] [Länk] [Länk]

Religulous

Religulous är en dokumentärfilm som komikern Bill Maher har gjort om just religon, såg precis klart den på youtube och den var väldigt intressant! Bill Maher sjlv är ateist och ifrågasätter religion i denna dokumentären.
Rekommenderar alla att se denna dokumentär, sista delen var helt klart den bästa!

http://www.youtube.com/watch?v=-Ytsz7XWgCM&feature=related

Pernilla Wahlgren spelar i the Producers

Pernilla Wahlgren ska spela den dumma svenska blondinen Ulla i the Producers som nu ska börja spelas i Göteborg.

http://www.expressen.se/noje/1.1716873/sa-har-crazy-har-jag-aldrig-varit-forut


Har läst att the Producers ska komma till Malmö nästa år också, dock var där ingen information om ensemblen var samma som nu eller om det var en ny ensemble men oavsett vad så hade jag gärna gått och sett den! =)

Kristina

Ett klipp ifrån vad jag gissar är presskonferansen av Kristina som ska spelas nu i New York, man får också höra en snutt ur "Du måste finnas" på engelska, "You have to be there", vilket känns lite annorlunda. =)

Jag älskar Kristina från Duvemåla, Helen Sjöholm gör ett fantastiskt jobb i den musikalen! Hon är lätt den största kvinnliga musikalartisten vi har här i Sverige, åtminstone om du frågar mig. Gillar självklart också Anders Ekborg, Peter Jöback och alla dom andras insatser också, det är en fantastisk musikal helt enkelt som jag hoppas går upp på scen någon gång här i Sverige igen så jag får se den. =)


Musikal

Syrran lär nog vilja se denna musikalen som ska komma upp på Broadway om nåt år och som är skriven av Regina Spector

http://www2.unt.se/article/1,,MC=5-AV_ID=957183,00.html?f=10

I Like

Gillade dagens dearPhotographer om att man inte är en fotograf förräns man har fotograferat i RAW och Manuellt läga på kameran för i så fall är jag en fotograf för jag gör båda två. =)

Singin' in the Rain till Malmö

Nästa höst kommer Singin' in the Rain till Malmö. =) Då har jag något att spara till =P

http://www.kvp.se/KVP.se/1.1699636/singin-in-the-rain-till-malmooperan
http://sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/article548665/Musikal-for-hela-slanten-brpa-Malmooperan.html

Favoritblogg

Dear Photographer är en jäkligt bra blogg som alla borde läsa, speciellt om ni gillar att fotografera! Inläggen är korta men precisa och säger ofta saker som ingen säger men alla tänker inom fotografering.
Jag suger på att beskriva saker så gå in där och kolla, du kommer inte att bli besviken. =)

Musikaler

Ord kan ej beskriva hur mycket jag älskar musikaler!

Återställt Designen

Har återställt designen till den förra eftersom jag inte alls var nöjd med den gröna bloggen, får göra om designen någon gång när jag orkar. =)

Lyssnar just nu på musikalen Next to Normal som är en relativt ny musikal som jag har börjat älska! Musikalen har en väldigt intressant historia, det handlar om en familj där mamman är psykiskt sjuk och blir behandlad med ECT, aven kallat elchocksbehandling och om hur dom hanterar det.

Titta på detta klippet ifrån Tony Awards där dom framför You don't know och I am the one.


RSS 2.0