Hej Svejs!

Det var inte igår det =) Har inte blivit av att jag har uppdaterat bloggen tyvärr för det har varit så mycket nu med julen och allt och sen har tiden bara runnit iväg men här kommer en bild ifrån när snön besökte Skåne, jag, syrran och Lady bestämde oss för att gå ut och leka lite i snön en solig förmiddag. =)


22 år idag

Tjenare!
Idag har det varit min födelsedag, man tycker ju att jag borde ha haft en sista räkna ner bild idag men jag hade räknat fel och missat det, kanske letar upp en bild som jag tycker om väldigt mycket och lägger in här lite senare, har ju redan lagt ut mina absoluta favoriter ifrån året. =) Men då har jag lärt mig detta tills nästa år. =)

Det har varit en bra dag trots att jag inte gjort något speciellt, var lite irriterad i morse när jag vaknade för att jag var trött och ville sova mer vilket jag också gjorde, sen blev jag på bättre humör. Vi åkte ut till Center Syd för att äta på Grafitti Café där dom bakade potatis och sen gick vi också där inne lite grann så något fick jag göra idag i alla fall. =) Sen köpte jag syrrans julklapp och har letat kläder till julen och om ni känner mig hade ni blivit förvånade vad jag har nog har tänkt att ha på mig, det ska nog bli ett par röda stuprör och en svart skjorta.
Kanske lägger ut en bild på det när jag fått det på bild, vi får se. =)

Men nu ska jag gå och titta på Peter Jöback och sen på Surviving Christmas, kanske tittar på Harry Potter och Halvblodsprinsen sen som jag fick idag. =)Det fick bli ett självporträtt på mig när jag experimenterade med långa exponeringar+blixt. =)

En vit jul?

Snön har verkligen slagit till här i Skåne! Det kanske kan bli en vit jul ändå, vem vet? Man kan ju alltid hoppas..själv hoppas jag också på en vit födelsedag imorrn, det hade varit kul, kommer inte ihåg någon födelsedag som har varit vit. =)
Denna bilden tog jag när första snön föll ute i trädgården.


1 dag kvarImorrn smäller det, då blir jag 22 år! =) Vet dock inte vad jag ska hitta på med förutom att dra till Grafitti och äta bakad potatis men det löser nog sig ändå, har ju alltid Monopol att spela, hela 5 stycken av dom. ;D

2 dagar kvar


3 dagar kvar

En bild som jag blev riktigt nöjd med när jag tog den och som jag fortfarande är riktigt nöjd med, det är egentligen en stående bild som inte har lika mycket svart på sidorna som denna har.! =)
Idag blir det kalas och allt som hör kalas till vilket betyder att jag måste gå upp tidigt och baka mm.


5 och 4 dagar kvar

Nu har jag slarvat igen och trott att jag hade laddat upp gårdagens bild vilket jag såg nu att jag inte hade gjort. =P

Men här kommer både gårdagens och dagens bild i alla fall. =)
Vinter

Vintern har nått Staffanstorp. =) Var ju såklart tvungen att gå ut i trädgården och fotografera buskarna lite. =)


6 dagar kvar

Måste komma på vad vi kan käka på kalaset på lördag...=P


Tiffany..

..Persson =) Nä, jag skojar bara, men hon heter faktiskt Tiffany.

Det har blivit så mycket "dom bästa bilderna 2009" på den senaste tiden så här kommer en liten bild på lilla söta Tiffany som råkar vara min kusin. =) Hon har också synts bland mina 'räkna ner' bilder, kommer dock inte ihåg vilken dag det var på just nu men det är bara att klicka på "Bästa bilderna 2009" kategorin och bläddra fram den om ni är nyfikna.


7 dagar kvar

...eller rättare sagt, 6 dagar, 2 timmar och 23 minuter kvar om man ska vara exakt. =)


8 dagar


10 och 9 dagar kvar

Nu har jag glömt bort att lägga in 10 dagar kvar bilden så ni får både tian och nian i detta inlägget. =)


Hoppas ni får en trevlig Lucia!

Tankar

Det är en massa tankar som flyger omkring i min hjärna just nu...pallar inte med det så jag lägger in en bild nu och sen går jag och kollar på Boston Legal. =)


11 dagar kvar

Tiden går fort..=P
Detta är en av mina absoluta favoritbilder från detta året!


bloglovin
RSS 2.0