Favoriter ifrån 1x.com #4

Av Amir Arabbeigi
Till eternity passes av jared berge
Puffy the Puffin av Jeroen Akershoek
Is Time Linear? av Philipp Klinger

Favoriter ifrån 1x.com #3

On The Way av Piotr Krzaczkowski
...snowstorm av Raymó
Costa Brava av cmargeli
Story From The Swamp av Testmaniac
Trunks ... av Peter Kemp

Favorit ifrån 1x.com

An Ancient Giant av Philip Oregon

23 dagar kvar


Favoriter ifrån 1x.com #2

Sitter och lyssnar på David Archuleta, duktig kille det där! Älskar speciellt hans versioner av Think of Me och When you Belive. Kan försöka hitta video-klipp senare men nu kommer det några nya favoriter på 1x.com

Summer Lights av Franz Schumacher
la crypte av Sven Fennema
Flooded Forest av Doug Roane
Goodbye , I Take Home With Me av Lopez
Misty morning Polydactyle

Ni kommer se ett genomgående tema i dom här favoriterna då jag tenderar att gilla naturbilderna mest. =)

24 dagar kvar


Favoriter ifrån 1x.com #1

Tänkte börja med en liten sak, jag följer rss flödet på 1x.com som är en sida med fotografier på men som inte låter alltid bli postat på sidan utan det är bara dom bästa bilderna som kommer igenom filtret så att säga och där ser jag dagligen väldigt fina bilder så jag tänkte att jag skulle lägga in länkarna till bilder som jag tycker om därifrån, vill inte göra miniatyr bilder av dom dels för att jag är lat och dels så vill jag inte riskera att bryta emot någon copyright.

Glencoe Gold Mono av pmorgan
The Old Rowing Boat av Mark Broughton

Blev inte så många denna gången men men, jag gör detta också ifall jag skulle någongång titta tillbaka och vilja finna inspiration eller dylikt.

Har för övrigt också gjort kategorier, nu får vi bara hoppas på att jag kommer ihåg att i framtiden lägga in inläggen i kategorierna också annars så blir det ju meningslönt, håller på att kategorisera mina gamla inlägg vilket tar lite tid då jag har 10 sidor med inlägg att fixa. =P

Torsdagsfoto

Tänkte att jag skulle vara med i en tävling igen hos Torsdagsfoto i sammarbete med tvspelsweb.se med temat Tidens Tand.
Denna bilden är tagen med min Canon EOS 350D igenom en mellanformatskamera av märket Ikoflex ifrån 30 eller 50-talet (kommer inte riktigt ihåg) och det var därför jag valde denna bilden just för att mellanformataren är en äldre kamera och i och med det så har bilden fått ett lite äldre utseende för bilden är nästintill oredigerad.
25 dagar kvar

Dagen bild är på Darin som jag fotograferade på Helsingborgsfestivalen tidigare i år (vilket är ganska uppenbart då den ligger bland mina bästa bilder 2009 :P)
Får väl sätta mig och göra dom bilderna som jag inte har gjort hitintills till denna nedräkningen, alla är stående bilder fast utan en lätt bakgrund som jag får pilla lite extra med något som jag inte har orkat än. :P

26 dagar kvar

Dagens bild är på en polares råtta


27 dagar kvar

Dagens bild är på vår gerbil Iris, det är nog den bästa bilden jag har fått på våra gerbilen hitintills. =)


28 dagar kvar


29 dagar kvar

Dagens bild i nedräkningen som egentligen är en stående bild men som jag fick fixa till för att den skulle passa mitt skrivbord.


Glamour

Nu kommer ett till självporträtt, dock är detta ett nytt, tog det igår (läs i förrgår) och satt och i några timmar och redigerade det inatt.
Är väldigt glad för att ha fått tillbaka min lust till att fotografera! Har kännts skumt att ha varit utan den, precis som om någonting har saknats inom mig. Dock var jag kreativ på andra sett under den perioden och gjorde lite andra bilder istället, varav en som jag fortfarande arbetar på..får se när jag blir klar med den, förhoppningsvis så blir det snart.

30 dagar kvar

För två år sedan hade jag en lite nedräkning med skrivbordsbakgrunder till min födelsedag, då fyllde jag 20 år vilket ju var lite speciellt men jag tänkte att jag skulle göra samma sak i år för skojs skull.

Så i år kör jag med mina 30 bästa bilder ifrån 2009.

 
bloglovin
RSS 2.0