Window

En bild som jag tog för ett bra tag sen när jag sprang runt med en av mina Ikoflex mellanformatskameror och min digitala kompaktkamera och använde den till att fotografera igenom Ikoflexen.


Obs!

Här har vi Obs (Burlövs Center) parkering sett ifrån bensinmacken.


I'm a Supermodel

Ta titeln med en stor nya salt. =)


Fotograf


Nattliga ÄventyrEn fisheye bild jag tog när jag var ute och jagade solnedgången.

Fotourvals Tävling

Tänkte att jag skulle va med i Fotourvals tävling, det är i sista sekunden jag lämnar in mitt bidrag men det spelar ju ingen roll. =)

Temat är Självporträtt


Fisheye

Fick mina bilder som jag hade framkallat hos Crimson =D Det var från syrrans fisheye-kamera som jag älskar. =) Här kommer den första bilden ifrån den rullen. =)


08-landet

Skäms på mig för att jag inte har lagt upp någon bild igår, men det var en mysko dag så det blev aldrig av. Det var Kulturnatten här och min syster ställde ut så jag hängde med henne för att hjälpa till med att hänga upp och lite sånt men det blev mest att jag stod och tittade på för hennes kille hjälpte henne också. =) Men sen så träffade jag en vän och sprang runt och kollade in det lilla som hände häromkring och sen var jag för trött på kvällen så jag satt bara och kollade på tv innan jag gick och la mig.

Här kommer en bild ifrån slottet i Stockholm som jag tog förra sommaren på nationaldagen till och med med syrrans fisheye som jag hade med mig.


Clocko Tocko

Titlar är inte min starka sida precis men ni får stå ut med dom ändå. =) Här kommer en bild i alla fall.


Vita bär

Detta börjar kännas enformigt med dom bilderna jag har att lägga ut nu men eftersom jag saknar inspiration och ork till att fotografera så är det detta som får va tills vidare, men på fredag är det Kulturnatten här i Staffanstorp och då tar jag väl med mig kameran, ska hjälpa syrran med hennes bilder som hon ska ställa ut (glömde skicka in det själv vilket på ett sätt var lite skönt för då kan jag va med nästa år och veta hur det fungerar)
Men då kanske det blir lite bilder av det lilla som händer här då, beror på hur mycket jag och en polare går och ser, men men, någon bild ska det väl bli tror jag. =)


Snart kommer nya fisheye bilder =D

Det är förhoppningen i alla fall, har idag skickat iväg en rulle film till Crimson som ska framkallas för jag skulle se om syrrans fisheye kamera fungerar som den ska eftersom syrran och hennes kille fick den inte att fungera när dom var i Kreta. Dom kunde inte ladda filmen, jag försökte och jag tror jag har lyckats, det lär jag få när jag får tillbaka negativen, får inga kopior utan dom läggs in på mitt konto hos Crimson direkt på internet så kan jag sen spara hem dom på datorn och beställa dom som jag tyckte om senare, hade jag haft en scanner så hade jag bara framkallat negativet och sen scannat in dom men som det ser ut nu så måste jag hem till min morfar och det pallar jag inte. Förhoppningsvis så fungerar allt som det ska och jag slipper göra det ändå.
Nu känns det som om jag bara babblar på så jag lägger in en bild och avslutar detta inlägget nu. =)Det blev en bild på mig i en lite old style. =) Jag hoppas att jag har tur och får tillbaka filmen innan helgen så syrran kan få använda sin kamera igen. (Fast jag vill också använda den, fast det får bli efter henne eftersom jag har occuperat den nu ett tag =P)

Solnedgången


Athena

Har äntligen fått en bra bild på Athena vilket jag är glad för. =)


Me is Happy


Ny Header

Har gjort en ny header till bloggen, blev rätt så nöjd med den faktiskt, den är stilren och enkel precis så som jag tycker om. =)
Headers är långt ifrån min starka sida när det kommer till Photoshop, min "specialitet" ligger snarare på att redigera foton som jag gör för det mesta! =)

Här kommer en bild som jag tog för några dagar sedan som faktiskt knappt är redigerad, fick bara ta bort en massa damm som fanns i min TLR.bloglovin
RSS 2.0