Spegelbild

Rubriker är min svaga sida lätt! Däremot är fotografering en av mina starkare sidor och därför så kommer en bild här som jag tog när jag och min kompis Malin umgicks en dag, himlen var väldigt fin så jag tog en bild en den i backspegeln för vi körde just ifrån det fina ljuset. Tog för övrigt denna bilden innan jag sprang ut och skulle fotografera solnedgången men fick en nattlig bild istället som jag la upp i det föregående inlägget.Nej, nu ska jag gå och värma lite middag, vet inte om jag ska ta köttfärs och makaroner eller korv stroganoff bara, är mer sugen på korv stroganoff men då måste jag koka makaroner också och det pallar jag nog inte så det får bli det andra. =)
Måste också redigera lite bilder för jag har ett erbjudande om gratis framkallning som går ut på lördag och jag har hitintills endast ca 30 bilder.

Nattliga äventyr

När jag var på väg hem efter att ha varit med en vän såg jag hur fint ljuset var på himlen så jag bestämde mig för att gå ut och "jaga upp det" (gå till en bra plats för att fotografera det) så det gjorde jag, men när jag väl kom dit så hade det finaste ljuset försvunnit tyvärr men så vände jag mig om och såg detta och tyckte att det skulle passa på ett foto så jag fotograferade det i tre olika exponeringar och gjorde en HDR bild utav det.


Systra min - Före och efter bild

Denna bilden tog jag i förra veckan med min lilla kamera, en Canon Digital Ixus 70 medans jag och syrran gick till Citygross och jag blev löjligt nöjd med den! Jag hade egentligen inte behövt redigera den för den blev näst intill perfekt direkt ut kameran, jag hade enormt med tur på denna bilden där allt stämde in.Ni ska få se orginalbilden också så att alla ni som tror att man måste ha en svindyr kamera för att kunna ta en bra bild får se att det behöver man inte alls. =)


Utställning

Jag var på utställning för någon vecka sen med min systers gerbiler och kom faktiskt hem med lite priser. =)

Iris vann två hederspriser, en för att hon var en Dark Eyed Honey Whitespot och en för att hon var domarens favorit.Athena vann också två priser, ett hederspris för att hon var en black och sen vann hon också Best in Show =D


Bowling

Var ute och spelade bowling och drack lite drinkar på Big Bowl i lördags, min kamera bestämde sig för att inte fungera mer så jag fick sno min polares kamera istället och fotografera lite med den.
Fick denna bilden ifrån henne för jag diggade den och ville redigera den så det gjorde jag också.


Lady

Fotograferade vår hund Lady en dag och fick faktiskt rätt så bra bilder på henne, har annars väldigt svårt för att få fina bilder på henne tyvärr...min syster brukar lyckas bättre på den punkten. =)
Rix FM Festivalen i Malmö med bl. a. Mika


Gert FylkingRamsells

Janet ifrån Made in SwedenKim ifrån Made in SwedenErik Hassle

Alcazar

Mika
Fishey

Tog lite nya foton igår, har rensat och ska bara redigera dom också, dock har jag just nu huvudvärk och orkar inte sitta med det just nu så ni får denna fisheye bilden ifrån Stockholm istället..


Jag borde skämmas

Jag borde verkligen skämmas för att inte ha uppdaterat denna bloggen på länge, det ber jag om ursäkt för! Det har bara varit mycket på gång den senaste tiden och nu har jag blivit sjuk också ovanpå allt så då har bloggen fallit lite i glömska, men jag vill ändra på det nu!
Däremot har jag inte fotograferat så mycket på den senaste tiden, har nog inte lyft min systemkamera på någon vecka, var på råttutställning i förra veckan och tog då bara med mig min lilla kamera och har inte fört över bilderna ifrån den än, kanske finns någon som är tillräckligt bra för att hamna härinne, vi får se. =)

Men tills dess så kommer här en fisheye bild ifrån Stockholm som jag tog förra året.bloglovin
RSS 2.0