Redigering...

Har en del bilder att redigera..har bara inte kommit så långt än, får väl ta och göra det snart så jag kan få in lite fräsha bilder här istället för lite äldre. =)

Här kommer några bilder på Lady som jag tog för ett litet tag sedan. =)


Grand Hotel

Tog denna bilden på Grand Hotel i Lund när jag och mamma var där inne och tittade på Team Ola som hade en liten valkampanj för Ola i Melodifestivalen. =) Bilder ifrån det finns nedan. =)


Hägern Hägge

Vi har en häger här som brukar komma på besök lite då och då och sätta sig ute på gungställningen som står mitt på vår gård. Brukar kalla honom för Hägge. =P


Amigurumi

Förutom att fotografera så virkar jag också och nyligen virkade jag denna elefanten som heter Fumle.




Ikoflex


A single rose can be my garden...a single friend, my world.





Team Ola

Kan sammanfatta dagen med ett ord: Fotografering. =) Erika har lånat hem en studioblixt ifrån skolan och jag var inte sen att använda den. Man får ju passa på medans den är hemma. ;D

Har tagit en hel del produktfoto och precis innan Melodifestivalen blev det en hel del bilder på Erika också som kommer att hamna här så fort jag har redigerat dom. =)

Men tills dess så kommer här bilder jag tog förra veckan på Team Ola + 3 tjejer ifrån Team Amy som hade en valvaka i Lund för Ola i Melodifestivalen där dom sjöng lite sånger något som var väldigt trevligt!







Alla ♥ dag

Hoppas ni får en trevlig Alla Hjärtans Dag på söndag. Vet själv inte vad jag ska göra, om jag ska göra något.
Har tyvärr ingen hjärtevän att dela den dagen med men jag klarar mig nog bra ändå. (Slutet var lite inspirerat av Edvard Persson)




Tårta

När Erika blev 20 så fick hon en tårta av hennes pojkvän som var mer god än fin tyvärr men jag gillade bilderna jag fick på den så jag delar med mig av dom.




Så..nu blir det inga fler bilder ifrån syrrans födelsedag, nu kan jag fortsätta med andra bilder. =)

Rosor & Tulpaner

När Erika blev 20 fick hon 50 rosor av hennes pojkvän och 30 tulpaner av mamma.



Presentöppningen

Här kommer några bilder på min Erika när hon öppnade sina presenter som hon fick på sin 20-års dag.




Här insåg hon att vi hade lurat henne före hon öppnade sin present, hon trodde inte hon skulle få det hon ville ha. =)



Vinnaren

För några dagar sedan så fick jag reda på att jag hade vunnit Svart&Vit tävlingen hos Susanne vilket jag blev väldigt glad för! I samband med detta så blev en tjej som heter Jenny också nyfiken på hur bilden såg ut i färg och nu hade jag tänkt visa den. =) Jag har inte lagt ut den tidigare för jag har knappt suttit vid datorn under helgen vilket har varit ganska skönt faktiskt.



Så här ser orginalredigeringen ut. Personligen så föredrar jag den svartvita versionen som faktiskt var en fusk-HDR bild. =)




Vilken gillar ni bäst? =)

Måste dela med mig..

Måste lägga ut denna videon där Jonas Gardell läser en dikt som är väldigt vacker! Det är ifrån programmet Herrans Liv med Filip och Fredrik där Jonas var gäst i ett avsnitt, dikten börjar vid ungefär 4.30 tror jag.



Men nu måste jag gå och lägga mig, ni får ha det så bra! Goodbye :P

Muffins

När min lillasyster Erika fyllde år i förra veckan så ville hon att jag skulle baka cupcakes. Inte muffins, utan cupcakes skulle det va, så sagt och gjort så bakade jag några cupcakes till henne, dock kunde frostingen/toppingen ha smakat godare..=P






Ögonskuggor

Min lillasyster Erika fyllde 20 år i förra veckan. Jag tog ju såklart ett antal bilder under dagen så därför delar jag upp dom i flera inlägg och vi börjar med hennes present då det var den jag fotograferade först.

Jag plumsade genom snö igenom nästan hela Staffanstorp med en sko som var i sönder så jag skopade in snö i skon och fick en stor blåsa på hälen på grund av det för att hämta ut hennes present. Men hon blev nöjd med den tack och lov. =)

Presenten var ögonskuggor ifrån NYX (tror jag) men först ut, bubbelplast =D














..och sist men inte minst ett självporträtt som jag såklar va tvungen att ta i spegeln som fanns i locket. =)



bloglovin
RSS 2.0