Första Advent

Jahapp..då är det först advent, eller rättare sagt så är första advent nästan över men i alla fall, ni förstår poängen. =)
Kan inte fatta att det är december nästa månad! Snart fyller jag för tusan år...

men men..orkar inte skriva nåt vettigare inlägg just nu, ha're gött!

Killar + Svart Eyeliner = Sant

Vad är det med svart eyeliner som gör mig svag? Nästan varje gång jag ser en kille med eyeliner så blir jag förälskad...kanske inte, men jag gillar det en hel del i alla fall! =D

Nu snart är det Tack Gode Gud med bl.a. Soran Ismail, det ser jag fram emot. (har typ gjort det hela sösongen =P)

Idol

Kollade på Idol ikväll faktiskt, inte hela men fram tills 9 tiden då jag bytte till Robins på ettan. =) Johan åkte visst ut men det var ju inte speciellt överaskande, det var på tiden fakiskt! Sållar mig in i skaran som inte tycker om honom speciellt mycket och jag kan defenitivt inte förstå hysterin kring honom i heller!
Kommer i och för sig ihåg när jag var en "småtjej", då var det Darin som gällde och jag vet att jag gav ifrån mig ett antal iiihhh ljud när det var dags för honom att sjunga i Idol, men till skillnad mot Johan så kunde (och kan fortfarande) Darin sjunga. =)
Gillar han fortfarande, dock inte på samma nivå, nu har man ju vuxit till sig lite och mognat en del...*harkel*

"iihhh-faktorn" har i själva verket skiftat till musikaler istället..=P

Men tillbaka till Idol, Robin Bengtsson kan jag inte förstå hur någon kan gilla, för mig är han grymt tråkig, ingen karisma, inga känslor i ansiktet, ingen bra sångröst mm. han är bara så grymt tråkig! Nu har jag i och för sig inte följt Idol eftersom jag har kollat på Doobidoo istället men detta är min tolkning av det jag har sett.

Alice gillar jag, hon är duktig och ser väldigt trevlig ut, nu var inte hon speciellt duktig denna veckan (åtminstone inte första låten, såg aldrig andra), tyckte att den var lite tråkig men jag gillar henne ändå.

Kevin är min favorit helt klart! Grymt bra röst må jag säga och även om jag tycker hans brytning är lite rolig så gillar jag den ändå. =)

Det var vad jag tyckte om Idol, See ya later, Alligator!

(fult avslut, men i alla fall..)

Ongelooflijk

Betyder otroligt på holländska..=) Diggar det ordet som fan! I alla fall när man ser det skrivet, har ingen aning om hur det uttalas men skit samma..=P

Hundklippning

Jag klippte Lady idag något som verkligen behövdes! Blev det normala, svans öron och mössan var kvar, resten kort, har ju ett hundtäcke som vi får använda när hon går ut så hon inte fryser. =)

Hittade denna lite fräcka sidan med väldigt kreativa hundklippningar. =) Måste säga att jag diggar tuppkammen på pudeln med hönsaklippningen..eller vad man kan kalla det för =)

Why oh why?

Vet ni vad det värsta är när man inte kan utöva sin hobby?

Att titta på videor som får en sugen att göra det...Såg precis en video om poi och blev ju såklart sugen på att gå ut och leka själv..=P Men eftersom det är snö och kallt så tror jag inte mamma hade blivit så jätteglad för det, hade mina LED-poi funkat så hade det också varit lite roligare..=P

Aja..suck

Tilt and Shift

Jag har förälskat mig i Tilt & Shift tekniken när det kommer till fotograferandet, har inget sånt objektiv så jag kan tyvärr inte ta några såna bilder själv, inte utan att fejka effekten i photoshop i alla fall men jag såg precis en sida med 50 sådana bilder och det ser jäkligt coolt ut!
Det ser ut som om allt är i miniatyrformat och ni kan hitta sidan här.

Gratis mode

Checka in Gratismode.se där du registrerar dig och samlar poäng för att i utbyte få presentkort till olika butiker. ;D

Tjuvtittat - Scouting

Såg detta på tjuvtittat och tyckte att det var lite roligt. =)

40 dagar

Det är 40 dagar kvar tills jag fyller år..kan inte fatta att det snart är min födelsedag...året har gått så sjukt fort!

Tetris

Jag älskar att spela tetris, det är nog mitt favoritspel. Tror till och med att det vinner över The Sims faktiskt mest för att det är ett enkelt spel som inte kräver så mycket av datorn och som man kan spendera timmar med att spela. =)

Har laddat hem ett tetris tillägg till Firefox som gör att jag kan sitta och spela tetris i firefox, under vissa perioder så sitter jag och spelar en hel del! =)

Oseriösa Uppfödare

Det är sjukt hur vissa uppfödare får fortsätta att föda upp diverse djur, läste precis om ett par som hade köpt en Sphynx kattunge som visade sig vara sjuk, något som uppfödaren visste men inte berättade tror jag. Ni kan läsa deras historia här eller här. (samma text på båda sidorna)

Nu skedde detta i USA men oseriösa uppfödare finns också såklart här också i Sverige, vi har till och med stött på en. När vi blev fodervärdar för Lady så antar jag att hon skulle få en eller två kullar med valpar och så tror jag att dom skulle sköta klippningen av henne, sagt och gjort, efter ett tag så var det dags för henne att klippas så vi lämnade henne till dom och sedan fick vi inte tillbaka henne. Varje gång i kontaktade dom så kom dom med ursäkter att inte lämna henne ifrån sig, dom till och med hittade på att hon hade fått valpar och var tvungen att ha kvar henne på grund av det.
Till slut så kontaktade vi SSK:s jurister som hjälpte oss att få tillbaka henne efter att det hade gått ca ett halvår.
Det slutade gott i alla fall och tur är det!

16 timmar

16 timmars sömn fick jag igår/inatt. =P
Efter att ha varit uppe hela natten så somnade jag vid 12-tiden igår förmiddag och sov sedan till fyra då jag åt middag, sen efter det så gick jag och la mig igen och sov till 10 när jag vaknade och inte kunde somna om igen. Satte mig lite vid datorn och vid 1-2 tiden gick jag och la mig igen och sov nästan i sträck till 8 i morse. =P
Det blev en jäkla massa sovande. =)

Natten

Denna natten spenderade jag framför datorn och framför Valvakan med Filip och Fredrik, åt två bitar Almondy's Daim och Mandeltårta, en gräddbulle och drack Coca till det, inte en av mina nyttigaste nätter precis.
Läste Mamma sa att jag var sjuk av Julie Gregory (en jäkligt bra bok) i reklampauserna och pysslade med lite allt möjligt förutom det.

Barack Obama håller sitt vinnartal just nu och jag försöker att både lyssna, se på programmet och skriva samtidigt...något som inte är det lättaste precis. =)

Efter detta talet ska jag nog ta och äta lite frukost, är hungrig nämnligen...

..men men, nu ska jag fortsätta koncentrera mig på Obamas tal.=)

Barack Obama är USAs nya president

Har nu suttit uppe hela natten och tittat på Fredrik och Filips valvaka och för 8 minuter sen stod det klart att Barack Obama blir USAs nya president. =)

Tror inte jag hade suttit uppe ifall inte Fredrik och Filip hade haft en valvaka, dom andras valvaka verkar vara så politiskt korrekta och när jag slog över så tyckte jag inte alls att det var speciellt intressant. =P

Nu är utmaningen att klara av att vara vaken hela dagen också..=)

RSS 2.0