Ny Design

Då har man en ny design här med, är för trött för att skriva något mer nu tyvärr men checka in min fotobloggs design efter ni har sett denna =)

http:atraxy.blogg.se

Michael Jackson - Childhood

Lyssnade precis på denna låten för första gången och jag måste bara säga att denna är en väldigt vacker låt! Detta är från och med nu min favoritlåt bland hans låtar.


Har letat upp låten på Spotify nu och tänker lägga in den bland mina favoriter.

Ang hans bortgång så hoppas jag att allt det konstiga om honom dör med honom men att hans musik lever vidare, och jag tror jag nog att det kommer att ske.

RIP Michael Jackson

Intressant dokumentär

Har precis kollat klart på denna dokumentären om sekten Familjen som var väldigt intressant, jag rekommenderar er starkt att kolla på den, den är ca en timme lång.

Jag kommer nog aldrig förstå mig på människor som dyrkar gud, nu snackar jag inte om just sekter utan om religion generellt. Det jag inte förstår mig på är hur man kan spendera så mycket tid att hålla av något som man inte ser eller hör eller som finns rent fysiskt och det behöver egentligen inte vara någon gud utan det kan ju va andlighet eller dylikt. Jag respekterar självklart dom som är religösa och tror på Gud osv. men för mig är det så abstrakt och det ligger så långt ifrån min natur så att säga så jag kan inte ens föreställa mig att göra det själv.
Dock är jag kristen och är konfirmerad och hela den biten och jag är intresserad av just Jesus historia, inte den religösa biten utan den historiska biten. Tycker att det är väldigt intressant faktiskt med hans historia och hur kristendomen startade, trodde aldrig när jag var lite yngre att jag skulle bli intresserad av kristendomen och bibeln eftersom jag tyckte att religionen var det tråkigaste av alla ämnena i skolan..men men, man förändras ju..

Men nu har jag kommit ifrån var jag började skriva om och texten ovan kanske är lite rörig men det är för att klockan just nu är tjugo över fyra och jag är trött och måste gå och lägga mig, att se den dokumentären inatt kanske inte var det bästa, tiden bara försvann, men men, nu har jag sett den och det är ändå inget jag ångrar.

Men nu är det dags för mig att säga godnatt! (eller god morgon)

Glad Midsommar!

Hoppas att ni har haft och får en trevlig dag!

Musikal

Jag vill se en musikal! =D Någon som vill hänga med till Stockholm i höst? =P Som också kan betala för mig för jag har inte råd tyvärr..

Hade jag haft ett jobb så hade jag nog åkt till Stockholm minst två gånger per år för att se musikaler...fast jag tror att jag redan har skrivit det här...aja..så är det i alla fall.

Musikal-fundering

En sak jag inte gillar men som man ser mer och mer inom musikal, det är att dom tar in icke-musikalskådespelare till huvudrollerna. Jag förstår varför dom gör det, det drar ju publik men jag tycker inte speciellt mycket om det! Tycker att det är roligare att se bara musikal-skådespelare, både såna som jag känner till sen innan och såna som jag inte känner till sen innan.

RSS 2.0