Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar är en av dom bästa musikalerna som finns! Sitter just nu och kollar på versionen ifrån 1973 (om jag inte minns fel) som jag har på dvd, inte min favoritversion precis, faktum är att det är den versionen som jag sett hitintills som jag gillar minst. Nu har jag i och för sig inte sett så många versioner, har sett den ifrån 1973 och den ifrån 2000 på dvd (dom enda som finns vad jag vet) och sen har jag sett Malmö uppsättningen på teater. =)

Ska man snacka generellt så gillar jag Malmö versionen bäst men det är ju inte så konstigt, det var ju på en teater och live och det klår ju dvd tusen gånger om. =) På dvd så föredrar jag den ifrån 2000 eftersom det är den jag är mest van vid och det var den som fick mig att gilla JCS från början.

Men men..nu måste jag verkligen gå och lägga mig, ha det bra!

En fantastiskt video

Jag rekommenderar starkt att ni tittar på denna videon, snacka om kreativitet!Playing For Change | Song Around The World "One Love" from Concord Music Group on Vimeo.

Förresten..

Följ min gärna på Twitter där jag uppdaterar mycket oftare än vad jag gör här. =)

http://twitter.com/atraxy

Jag lämnar er här med ett klipp med Eddie Izzard som jag tycker är riktigt rolig!
Eddie Izzard

Eddie Izzard kommer till Malmö och jag tänker fan gå och se honom..hoppas bara att någon vill hänga med. =/ Biljetterna släpps nästa vecka så vi får se...håll tummarna för mig!

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt, sabbade min braiga (det är inget ord men det skiter jag i just nu) läggningsrutin igår med att va uppe till 5 på morgonen igen och hade tänkt att försöka återställa den igen så att jag inte fastnar i den dåliga rutinen igen och inte kan ta tillvara tiden när jag är själv hemma. =)

Nu önskar jag er alla en riktigt god natt!

Kolla förresten in min syrras hemsida, http://erika.berthsjo.com som jag har fixat till, om ni ändå kollar in den kan ni också kolla in min hemsida, http://sofia.berthsjo.com =)

Jäkligt coolt!

Checka in dessa videorna, blev glad när jag såg dom, speciellt den första:Söndagsparty med Filip och Fredrik

Ser på dom sista minuterna av Söndagsparty, det var inte så kul som jag trodde det skulle bli, var lite drygt så jag och mamma slog över till herre på täppan där det hände lite mer, slog tillbaka till söndagsparty när det andra programmet var slut och såg den sista halvtimmen och det var fortfarande lite sådär...

Nu ska jag kolla på en callgirls dagbok som är en jäkligt bra serie!

Fotograf-tips

Kolla in denna fotografen, han tar otroligt vackra landskapsfotografier!
http://www.patricksmithphotography.com/

Det är också lite kul att han delvis också skriver hur han har tagit bilden.

Michael Jacksons auktion

Om ni vill se vad Michael Jackson måste auktionera ut så kolla här http://tinyurl.com/d2t7l4

Eminems nya

Eminem har en ny låt, lyssna på den här  http://perezhilton.com/2009-04-07-new-eminem
Tycker att den är helt okej, refrängen är medryckande men det är nog allt.

Kan man så kan man

Årets Pressfoto i Danmark bad ett antal fotografer att skicka in råfilerna efter misstankar om för hård redigering, en av fotograferna, Klavs Bo Christensen gick med på att visa för och efter bilderna på pressförbundets hemsida.

Gick in och tittade på dom och blev mäkta imponerad av redigeringen av bilderna! Grymt snyggt gjort, speciellt på den första för och efter bilden! Det visar också att man alltid om möjligt ska fotografera i RAW då det antagligen inte hade gått att göra så av JPG (hade nog inte blivit lika snyggt i alla fall) utan att behöva använda sig av andra bilder.

Kolla in bilderna själv http://www.pressefotografforbundet.dk/index.php?id=11374

Tips

http://www.willmurai.com/ Grym illustratör!

Uppdatering

Tjenare!
Har inte blivit så mycket bloggande sen jag började med Twitter, följ mig gärna om ni känner för det http://twitter.com/atraxy. =)
Har också skaffat/fått Spotify som jag är jäkligt glad för, grymt program eller vad man kan kalla det för. =) Sitter just nu och lyssnar på Jesus Christ Superstar. (Vad annars?) Reklamen är inte så farlig som jag trodde, den kommer inte så ofta så då är det överkomligt. =)
Har också skaffat en hemsida tillsammans med syrran, http://berthsjo.com, kolla gärna in den också. =) Måste dock fixa till den, just nu är det bara tillfälliga portfolios som ligger uppe. =)

Längtar tills på onsdag då Malmö-uppsättningen av Jesus Christ Superstar släpps på cd, var ju och såg den för ca en månad sen och den var grym!
Förresten, är Patrik Martinsson med i Maria Bingo reklamen eller är det bara någon som liknar honom?

Aja, ha det gött, ska nog kolla på Talang nu på tv4 Replay. =)

RSS 2.0