Fräck kortfilm

Kolla in denna kortfilmen, grymt rolig! =)


Skumma lappar..

Hittade en lapp där det stod namnet Wil Horneff på...vet att jag brukade skriva upp namnet på skådespelare jag tyckte om när jag var yngre för att jag skulle kolla upp dom på internet, gör visserligen det fortfarande för att jag är så nyfiken av mig.
Men så kollade jag då upp detta namnet och jag kan inte komma ihåg varifrån jag har sett honom, inget av det han har varit med i har jag sett och jag kände defenitivt inte igen honom, tyckte inte ens att han såg bra ut (oftast brukar det vara namnen på killar jag tycker eller har tyckt ser bra ut som jag skriver ner på lapparna) så jag är lite fundersam varför just jag hade skrivit ner just det namnet.

Webdesign

Sitter och läser lite om webdesign..behöver egentligen göra en ny design till min hemsida, ska bara orka sätta mig ner och göra nåt också. =P

Hade också gärna gjort nya designer till mina bloggar, vi får se när jag orkar helt enkelt. =)

Mitt humör

Mitt humör dom senaste dagarna har inte varit på topp precis vilket har resulterat i att jag har varit löjligt kreativ (1 fotomanipulation, 2 dikter och 1 målning vilket är ovanligt mycket för mig på så kort tid) och jag tänkte att jag skulle visa upp min fotomanipulation här.



Vill ni se bilden i större format så kan ni göra det här
http://atraxy.deviantart.com/art/Is-there-really-140947483

Detta är en fotomanipulation och bilderna kommer härifrån
http://rml-stock.deviantart.com/art/Tunnel-Stock-01-74118145
http://blacksockstock.deviantart.com/art/stock-23-walk-away-36677403


Blygsel

Jag är rätt så blyg av mig och detta gäller även på internet, har svårt för att ta kontakt med människor på internet, t.ex. skriva mail, skriva till någon på någon community, kommentera i en blogg osv. Om jag skriver något till någon så vill jag helst inte ha något svar tillbaka för det är där det jobbiga kommer fram, att jag är rädd för att dom har tagit illa upp eller tycker att jag är dum eller något liknande men jag har faktiskt smått börja arbeta emot det nu, har börjat kommentera i bloggar lite då och då och svara när någon jag inte känner skriver något på twitter, det är väldigt små saker som säkert är betydelselösa för någon annan men för mig är det ett steg i rätt riktning, kommer nog aldrig bli den sociala typen men jag vill gärna kunna skriva ett mail till någon jag inte känner utan att få den räliga känslan i bröstet när jag ser att svaret har kommit.

Aja..nu ska jag nog kolla på ett avsnitt av någon serie på svt, vet inte om det blir andra avenyn, kysst av spriten eller älskade hatade förort, får se helt enkelt, det kanske till och med blir det första avsnittet av robins, missade det när det sändes nämnligen. =P

Jag är kär..

..i denna bröllopstårtan, hade gärna haft en sådan här tårta på mitt bröllop. =)

Topsy Turvy Wedding Cake Jack Danger Skellington

Källa


Väldigt bra artikel!

“Saying a Camera takes Nice Pictures is like Saying a Guitar Plays Nice Melodies”


Morgonstund har guld i mun

Vet inte riktigt om jag håller med det påståendet men men, var tvungen att gå upp tidigt idag för att vår hund Lady ska till vetrinären för hon har fått öroninflammation igen. =P Ska snart börja göra mig i ordning för att åka, det är tur att mormor och morfar kan skjutsa mig dit så jag slipper ta bussen i alla fall! Men men, ska i alla fall avsluta här nu hade jag tänkt, nervositeten har redan börjat lite smått. =P

För övrigt så gillar jag dagens What the Duck =)


Kalles Cholkadfabrik blir musikal

Dom kan göra musikal av allt verkar det som. =) Men jag kan tänka mig att detta kan bli ganska roligt på scen med alla galna scener och karaktärer. =)

[ Länk ]

En notering

Om man ser till dom senaste inläggen jag har skrivit så ser detta nästan ut som en musikalblogg, fast det är inte så lätt att låta bli när man är lite av en musikalnörd. =)

Musikal-länkar

Här kommer lite artiklar som handlar om musikalerna Sunset Blvd. som går på Värmlandsoperan och The Producers som går på Lorensbergsteatern i Göteborg.

Sunset Blvd
[Länk]

The Producers
[Länk] [Länk]

Kristina från Duvemåla

Kristina från Duvemåla, eller Kristina som den heter på engelska gjorde inatt succé i New York på Carnegie Hall, publiken hade gett stående ovationer när Helen Sjöhölm framförde You have to be there (Du måste finnas) men dom andra artisterna hade fick också bra omdöme av den som skrev artikeln.

[Länk] [Länk] [Länk] [Länk]

Religulous

Religulous är en dokumentärfilm som komikern Bill Maher har gjort om just religon, såg precis klart den på youtube och den var väldigt intressant! Bill Maher sjlv är ateist och ifrågasätter religion i denna dokumentären.
Rekommenderar alla att se denna dokumentär, sista delen var helt klart den bästa!

http://www.youtube.com/watch?v=-Ytsz7XWgCM&feature=related

Pernilla Wahlgren spelar i the Producers

Pernilla Wahlgren ska spela den dumma svenska blondinen Ulla i the Producers som nu ska börja spelas i Göteborg.

http://www.expressen.se/noje/1.1716873/sa-har-crazy-har-jag-aldrig-varit-forut


Har läst att the Producers ska komma till Malmö nästa år också, dock var där ingen information om ensemblen var samma som nu eller om det var en ny ensemble men oavsett vad så hade jag gärna gått och sett den! =)

Kristina

Ett klipp ifrån vad jag gissar är presskonferansen av Kristina som ska spelas nu i New York, man får också höra en snutt ur "Du måste finnas" på engelska, "You have to be there", vilket känns lite annorlunda. =)

Jag älskar Kristina från Duvemåla, Helen Sjöholm gör ett fantastiskt jobb i den musikalen! Hon är lätt den största kvinnliga musikalartisten vi har här i Sverige, åtminstone om du frågar mig. Gillar självklart också Anders Ekborg, Peter Jöback och alla dom andras insatser också, det är en fantastisk musikal helt enkelt som jag hoppas går upp på scen någon gång här i Sverige igen så jag får se den. =)


RSS 2.0